Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie in Beekbergen

Voor zakelijke bijeenkomsten is Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn een geschikte vergaderlocatie in Beekbergen. Het hotel is gelegen midden in de Veluwse bossen op een landgoed van ruim 18 hectare en beschikt over maar liefst 13 multifunctionele vergaderzalen.

Zakelijke vergaderruimtes

Wat voor bijeenkomst u ook wilt organiseren, elke ruimte leent zich uitstekend voor een zakelijke of feestelijke aangelegenheid. Organiseer uw meeting, vergadering of bijeenkomst bijvoorbeeld in de authentieke Deelerzaal. De bijzondere glas-in-lood ramen en de sfeervolle verlichting zorgen voor een intieme sfeer en een klassieke uitstraling.

De ruimtes hebben een capaciteit tot 200 personen en bieden ieder passende zakelijke mogelijkheden. Zo bent u ervan verzekerd dat uw zakelijke gelegenheid vlekkeloos verloopt. Uiteraard behoren een zakelijke lunch of hotelovernachting tot de vele mogelijkheden. De vergaderlocatie is onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Congres/seminar
 • Beurzen
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Teambuilding

Doelgericht vergaderen

Dankzij de vele gemakken in de vergaderruimtes bent u verzekerd van een succesvolle meeting. Tevens biedt het hotel verschillende aansluitende vergaderarrangementen om u van alle nodige gemakken te voorzien. Eveneens is er gratis parkeermogelijkheid en gratis WiFi in het hele hotel.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Zalen

13 multifunctionele vergaderzalen tot 200 personen - 78 hotelkamers

 

Theater

Tot 120 personen

Cabaret

Tot 85 personen

School

Tot 60 personen

U-vorm

Tot 56 personen

Carré

Tot 50 personen

Diner

Tot 72 personen

Receptie

Tot 200 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

 • Struin door de zandgebieden van Kootwijkerzand
 • Wijnproeverij in het hotel
 • Ga op avontuur op het activiteitenterrein met o.a.
  • Handboogschieten
  • Quadrijden
  • Golf in the Woods

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's & video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.